bubbletown

sitter hemma hos melinas pappa i sätra och chillar gaaalet bara, jag sov typ halva dan sen mötte jag upp melina och vi drog till hennes pappa och käkade, sen drog vi ut och träffade melinas barndomsvän simon och var med honom i kanske en timme. och jag har spelat bubble town på melinas lur typ hela dan hahah g3333k. justeja! mamma fixade min msn igår så jag är typ överlycklig:D.
asså allt är fucked up, för jag har mina älsklingar i högdalen som jag alltid är med, det har lixom gjort att jag glömt bort massa andra... men igår och idag tog jag kontakten med dom flesta och vi ska träffas någon dag snart. och det var; lina, lina, cornelia, vincent, chrille, jenny m.m. så det är asnaaaais.

En grej jag totalt fuckar ur på, det är falska människor.Som bara snackar skit om alla sen låtsas som ingenting, som bara klagar på allt man gör, aldrig kan säga något positivt, bara allt negativt. ÅH jag blir så arg på sånt.
men nu ska jag vara lite social med melina,
PUSS

livet leker

jag har nog kommit till delen av mitt liv jag mår som bäst, allting bara rullar på, men det jag är gladast över, det är att jag och victoria är back on track! jag har en person att tacka, hon som förstörde allt från början,
och jag har så kånga som jag snackat med och fått mig glad, jag känner kanske inte alla personerna ut och in, men endå sjukt glada att ni finns

RSS 2.0