sluuuush!

nu har jag och victoria nyss varit i högdalen och köpte slush, sen när jag typ druckit 3 sug eller något (misstolka inte ) så  tappade jag hela :oooooooo så jag gick tillbax till filmkedja för att köpa en ny, dåfick jag den för ti0 kronor ner den egentlige kostar tjug0 :D sen satt vi och chillade tills vi kom på, VI MÅSTE JU HEM OCH KOLLA FARMVILLE!?
ahhahahah
g33k4r vi är !
nu ska vi typ kolla på film
pussen

wienergummin!!!

sitetr här med victoria, kom nyss in, 
 min kväll: först gick vi till högdalen, där träffade vi hubbe och var med honom, vi hade precis köpt slush och chips och gick då och satte oss i kaken och chillade, och sen började jag och victoria att spotta spotthögar och grejer coh smeka ut det genom att blåsa med sugrören, sen bestämde vi oss för att rengöra kaken! det var en vattenpöl precis bredvid typ så då tog vi våra gamla slushmuggar och fylde dom med vatten och hällde över hela betong grejen. och sen när vi drog hade vi kvar våra muggar och victoria hade vatten i sin, och det var fett rent, (regnvatten) och dom ba, regn vatten är det godaste, och då hällde victoria det i min mugg och tro det eller ej, jag drack upp det :o  jag vet att jag är lite sjuk, men man måste ju testa ?
sen filmade jag när victoria och hubbe battlade ( dansade dåra ) skillnaden mellan dom är att hubbe kan dansa.... så victoria stod där och försökte härma allt han gjorde, men det gick väl,... sådär ? hahahahah, skitkul var det iallafall, sen träffade vi bullen och jag fick en liten del av det han är skyldig mig..  sen träffade vi några småkillar som föjde oss en bit, för hubbe gick hem. sen nu har vi vart hos grannen med alla packade människor från kräftskivan.. haha mys mys, och nu till rubriken, vi sitter och käkar wienergummin, jag ääääääääälskar wienergummin, myyyyyms!
aja nu ska vi spela farmvill
pussen

glömt att uppdatera:o

haha ledsen att jag inte uppdaterat, vart ute hela dan och har helt enkelt inte tänkt på det :o
idag var jag och tjejmetade, det är en fiske tävling där bara tjejer f¨år fiska och tävla dåra, men såklart dom gamla tanterna som fiskat i tävlingen sen dom var som jag, vet vart dom bästa ställena är och får då upp dom största fiskarna :)
sen har vi nu vart och käkat kräftor mymsmyms! älskar kräftor... schhhh! nu ska jag och toria ut iallafall
sitter såklart och knarkar farmville på facebook höhöhöhöhö
addda mig
frida quistbergh!
pussen

städdags!

sitter här med annica och tar det lugnt och kollar runt lite på datorn och annica messar förfullt! som vanligt ?
hahah, ikväll blir det eventuellt sova hos annica, ha tjejkväll vettu, nu måste jag värkligen städa om jag ska ha mina saaatans pengaaar. då blir väl det bara chillkväll hos annica i guess ?:D bilder kommer väl sen då!

jag älskar annica larsson
pussen
nea baby

godmorgon ...

deppdeppdepp, jag är skittrött nu, hörs ikväll

Melina Gästbloggar

heej på er .. nu sitter jag emma och frida hemma hos mig och har det skoj ..
Frida åt hos mig idag .. vi åt pannkar myms!
vi ska snart tagga ut och chilla med massa andra tror jag ahah
men nu ska vi dra puss på er
läs min blogg oxå !!!!
http://melinasofia.blogg.se

VART ÄR ALLA KOMMENTARER!?

nu sitter jag hos victoria och har precis kollat min farmville på facebook, jag tror jag börjar bli beroende :o
jag och victoria har bråkat under en tid, men nu är vi vänner och har börjat umgås igen, det är värkligen skönt, för hon har värkligen varit en av mina närmaste vänner. men vi sitter väl bara och tar det lugnt och snackar. mysmys. var nyss ute och träffade annica (som jag vart med hela dan) bilder kommer senare. och melina, ebba och elvira. vi gjorde väl det vi brukar göra i högdalen, käka på kebaben och sitta och göra precis ingenting i kakan. hahah, ikväll blir det käka hos melina, pannkakor ! myyyyyms! sen får jag väl se vad som händer senare
BTW, VART ÄR ALLA KOMMENTARER?!
pussen

YEEEEEEEEEY

JAG ÄR TYP VÄRLDENS LYCKLIGASTE, SAM HJÄLPTE MIG ATT FÅ SPOTIFY GRATIS, IIIIH!
jag vet. överreaktion, men jag vart glaaad ?

blondin vs brunett ?

kom nyss hem, har kommit i värsta dilemmat, vet itne om jag ska färga håret brunt igen.. 
dom bilderna  som är nu när jag är blond, dom avr mindre på bilden för jag använde picasa och det gick inte att ändra
kommentera vad ni tycker!?


chillin'

nu sitter msn här hos annica med annica, ebba, elvira och linnea! skitmysigt. har nyss käkat haburgare med pomes, myyyyyms! idag var det ju flrsta skoldan, på morgonen gick jag till annica ochvi gjorde sällskap til dkoln, där hände äl inte så mycket, vi hade upprop och grejer, efterskolan träffade vi pontus och company och drog till donken i glöben och käkade. efter det drog vi till sofia skolan där sofie och linnea går. och sen gjorde vi massa mer sim jag inte orkar skriva för då kommer det bli långtråkigt!
men nu sitter vibara här och chillar gaaaalet.
ska måla naglarna och spela othello
pussen
dagens outfit

mina brudar

dagens tråkiga outfit dåra..

kort svart linne från cubus, 99:-
mintgrön  tjocktröja, fått av mamma  vet inte hur mycket och vartifrån..
vita trashjeans från gina 400:- men köpte på rea 200:-

msn..

nu sitter man inne på msn, 50 stycken inne, och inte en jävel skriver.. *statusbarn* don't think sooo :o
ja, jag har gamla msn, varför har jag inte den nya ? enligt mig SUGER DEN, jag fattar inte ett piss, tycker den är så mycket dåligare en den jag har. thats why i have it ? :o
vet ni en grej som är störande, jag haed 1256 mail, raderade alla, dom mesta var dock från facbook och playahead för allt som händer där skickas till min mail, nu raderar jag varje dag, för jag väntar på ett mail, jag står i kö för att få spotify och hoppas varje dag för att få det!
pussen

måste bli bättre på att uppdatera

ibland kan jag tycka det är världens roligaste att blogga, och ibland världens tråkigaste, jag har haft en antal bloggar tidigare.. men nu ska jag fan bli duktig! jag och mina kompisar har skapat en blogg tillsammans, skriver vad den heter när vi har fixat klart allting! det är alltså min, annicas, sofies och ebbas blogg! skitkul ju! men slutar inte blogga här för det, har fått massa kommentar, härligthärliht! blir superglad då! nu tänkte jag lägga in vilka sidor jag besöker mest! jag har alltså ett internet som heter coogle chrome, asbra enligt mig! så då står det mest besökta och grejer, här kommer bilden!
pussen.

Hos Rikard.

tjennnaaa!
nu sitter man hemma hos rikard med annica i knät o chillar..
idag började jag dagen med att chilla galet, sen drog jag till wigga och träffade pontus, rikard, chrille och lukas. dom snodde allt mitt godis hahah. sen drog jag rikard pontus och lukas till macken och köpte bullar och brownies, och jag köpte en jättefin rosa tändare, jag köpte den bara för att den var fin hhahahha:D sen drog jag hem och käkade, köttfärssås med spagetti myyyms:D
nu ska jag typ vara hemma vid 9 ... :( tråkigttråkigt. imorgon börjar ju skolan! konstigt nog längtar jag... annica börjar ju i min klass, det är fan bääst. hon är en av mina närmaste vänner, kan det bli bättre ? hon ska möta pontus och rikard sen mig för dom bor nära varann :D fetchill ju! senare kan jag lägga ut bild på min trååååkiga outfit..
pussen
langar bild på pierre och rikard! :)
pierre

rikard

15:03

jag skulle lägga mig tidigt igår, skulle vända tillbaka dygnet för att skolan börjar ju .... IMORGON!?fandå!!!
jag hade vääärldens magvärk så kunde inte somna, fick panik och sprang runt i hela huset och visst inte vad jag skulle göra.. men nu sitter man här och har gjort wook, myyyms.. tror jag ska trääffa linnea (http://raktipannan.blogg.se) och annica (http://fackinglarsson.blogg.se) ami (http://justlikeaamiis.blogg.se) och sofie (http://ssosso.webblogg.se)! det ska bli super, sitter och spelar farmtown och farmville på facebook nu,  skitkul faktiskt, men det är tyvärr beroendeframkallande.. :o
pussen
storebror and me.. :D

bloggtorka

här sitter man mid annica sofieoch ebba, bloggtoooooooooooorkaaaa...:D förslag vad man ska skriva ? :D
hjälp:D

Larsson gästbloggar.. (a)

Min lilla sötnos sover nu, och nu  är klcokan över tolv så hon är officiellt fjortisstämplad! haha när frida åkte hem idag för hon hade gäster kommer sofie o bah vi äggar henne .. haha som om liksom ?! 
jag är ganska trött men aah.. ni ska få veta en liten hemlighet.. FRIDA ÄLSKAR MY LITTLE PONNY! (det gör jag också men wtf.. )


pysspyss // FACKING LARSSON JAO!

mannen jag sa tiill dig!!!

hejdääär alla bloggläsare ( typ 2 stycken men iallafall! )
nu sitter jag här med annica och har just kollat igenom bilderna som togs idag med min nya kamera! woho, jag fick bara kamera och pengar i födelsedagspresent och smink, juste.. :D min kamera e feee fiiii! nu sitter vi och killar med våran 2 kilos godis påse cola och ben&jerrys.
här kommer lite pics!
min kamera! fast den är mörkare rosa :D
det vi köpte:D

annica my daaaarling
and meeeeeee -.-
annica agaaaaind
jag och elton sötis
me and my bruuuder
me and my babyyy
linnea and jag:D

det är allt jag orkar!
pussen



my birthday!

igår var det the voice eller igår 1 timme sen typ, jag drog tidigare för pallade inte vara där, jag gjorde nog rätt i de för någon sprutade tårgas, så massor av polare svimmade och grejer..läskigt, men idag fyller jag år! FJORTIS:D

piggsomfan..

har inte uppdaterat ett piss typ, skrev ett inlägg i morse som jag glömde publicera.. :/
idag vart det ju 08 träffade sötaste emsu, sen fick man ju två snygga killars nummer och en puss :) creds till mig annica och frida!(andra lillfrida) coffee cooler är skitgott! första gången jag smakade det var idag.. (:
imorgon blir det 08 igen, sen på lördag the voice!
om jag städar rummet nu får jag 250 kr:D så städa nästa, sen läsa skvallertidningar sen sova!:D
pussen
linnea pälskling

?pimpen?

varför kallas jag pimpen egentligen ? tror det gick till såhär, på playahead heter jag pimp, sen ör jag liten och shit och jag ville alltid ha ett smeknamn för jag tycker inte frida passar mig och grejer, sen så var jag med pontus och bullen så började bullen kalla mig lilpimpen så gjorde pontus det enklare och började kalla mig pimpen, min verision av denna process:D
vad betyder process :o det lät smart... ag har hrt det ordet förut :D
pussen

första inlägget!

hejdär! första inlägget nu..
idag är en ny dag för hon är  00:43 nu typ :D
igår och i förrgår var jag på 08 och ska dit idag igen med brudarna! sen träffar man ju massor där oxo, så idag ska jag träffa eemsu baby  saknar henne massor!
sen blir det väl bara att chilla galet som vanligt ?
btw så fyller jag år om 3 dagar:D
här kommer bilder från dom tidigare dagarna på 08
hahah comviq stämplar och grejer :)
och nu en massa pussbilder:D

och sen på de sötaste pontus och sofie

RSS 2.0