ouuups...

har inte bloggat på vad ska man säga.. evighet !?
jag har helt enkelt inte vart på humör eller haft tid på hela lovet...  har vart ute med kompisar och haft asnais :) idag var först chilldag med mamma, var på city gross och köpte lite grejer som jag behövde, dvs, rakhyvlar, raklödder, shampoo, hårfärg, tamponger m.m. mysigt iallafall, sen skulle vi bowla i heron men det var fullt så vi drog till årsta istället. gick ovanligt bra för mig, vann dom 2 första serierna men den sista vann madre, hon tog igen mig och vann hela skiten... buhuuu. men sen drog vi till willys och handlade lite annat smått och gott  sen skjutsade hon mig till högdalen.  då jag mötte annica, linnea, julia och victoria men dom skulle till skogås så jag drog till bandhagen och mötte sofie, ebba, jallie, ami och erika. vi satt där en stund sen gick jag ebba och jallie och köpte en korv till henne ( as usual)  hahaha sen köpte vi chips och dricka på ica (: när vi hade käkat klart drog jag och jallie till högdalen och mötte bullman, pontus, wille och klevi men vi blev typ dissade direkt... haha dom skulle dra hem till danne och vi fick inte följa med:p men jag och jallie drog hem till henne i rågsved, ( GE MIG HENNES PAPPA!!! ) han var fett snäll gav mig ett helt tuggummi paket och grejer:p  gud vad jag skriver om att jag mötte folk och grejer, börjar bli lite booooring ? vänta bara, det kommer mer... :D när vi drog utanför jallie ringer jossan och säger att dom är där, och då ser jag lillen, jag ba oooh nooo, hahahahaha men han var full och glad och var skit glad att jag var i rågsved ' på hans hemmatrakter ' som han uttryckte det...  men sen drog vi tillbax och nu oooorkar jag inte skriva avd som händer meeeer :)
ny badad, ny rakad hahaha
pussen

hej hoe

pappa skjutsade mig til högdalen för jag skulle träffa annica. Så nu sitter jag i hennes säng och bloggaroch katenhar typ spasmer hahaha, men vi ska strax till högdalen för annica ska ladda på sitt kort på mobilen. mne jag måste vara hema klocka fyra bara för att jag är hema från skolan utan att vara sjuk. mennu orkar ag inte blogga mer. pusseeeeeeeen!
me and linnea <33


hemma från skolan, igen.

Är hemma från skolan idag igen, är helt slut alltså, funderar på att smita till annica men då får väl padre damp.
ska logga in på facebook nu, höres!

snacka om äckligt!

 


En buss åker med ett gäng gamla damer på motorvägen , på väg från en shoppingtur.

Så blir busschauffören knackad på skuldran en liten, gammal dam som undrar om han vill ha en handfull jordnötter. 
Chauffören tar tacksamt emot och mumsar i sig. 
Efter omkring en kvart knackar den lilla, gamla damen honom på skuldran igen och undrar om han vill ha en handfull jordnötter till. 
Han tar emot dem igen och gottar sig med nötterna. 
Detta händer 5 gånger till och då frågar han varför den gamla damen och de andra damerna inte vill ha nötterna själva. 
'Vi kan inte äta dem för vi har inga tänder' svarar hon. 
'Men varför köper ni dem då?' frågar chauffören. 
'Jo du vet; vi bara älskar chokladen som är utanpå dem' svarar damen!


sry för inlägget innan.

jag behövde bara skriva av mig, men nu har adrenalinet slutat pumpa och jag mår bättre nu. Men mamma sjukanmälde mig för jag inte orkade skolan iallafall, min frånvaro är ju hemsk.. Sitter och läser alla större bloggar just nu och då såg jag att Foki vann egentligen inte, hon kom tvåa, men veckorevyn fuskade. Det var egentligen Kenza som vann. Jag och Annica trodde ju att Kenza skulle vinna så vi vart ju chockade när Foki vann, men tyckte det var kul. Kenza visste det för hon har en vän som jobbat på veckorevyn. Men hon sa inget till Foki för hon ville inte värka som en dålig förlorare. bloggar mer strax!

allting fucka ur..

Jag mår fan inte bra, jag fuckar ur över ingenting, men ni gör mig fuckt up. Jag önskar att allt var som förut, när jag var 'mammas lilla flicka' då jag inte ens tänkte på sakerna som jag gör idag. Jag hatar det, jag hatar mig själv för det jag utsätter min familj för, förlåt mamma, det är dig det mesta går ut på, jag tar ut min ilska över dig. Igår tänkte jag ta livet av mig, men det personen är inte värd det. Jag har grymma föräldrar, men dom fuckar upp allting med jävla skilsmässa som har tagiit flera år . Pappa ska operera sig snart och kommer inte kunna gå på ett tag , huset är inte klart därför kan vi inte sälja det, pappa ska operera sig igen, vi har inte råd. Allting tar en jävla tid. Ni tror säkert att jag är något jävla psykfall nu som sitter och skriver ut allt på min blogg, men det är mitt sätt att skriva av mig.

the grudge

nu hra vi käkat frukost, macka med te och honung, eler ska man säga honung med te ? vi hade ont i halsen och då sa annica att honun var bra för halsen och då bombade vi med honung, å nu har vi inte on i halsen längre, tummen upp! men nu ska vi kolla på he grudge, ag vågadeinte kola på den igår så vi sa att vi skulle kolla på den närde var ljust ute. jg kommer nog inte kunna sova ikväll men endå ;)
tjingeling
ja och annica för 3 minuter sen, morgonpigga or what !?

årets blogg!


det var ju blog awards igår och som alla redan vet var det foki som vann, vem hoppades ni skulle vinna ? kenza, paow, dessie kissie ?

sleeping beauty

vaknade precis ac at kissen stod och krafsade på dörren annica ligger fortfrande och sover, vi satte på en film igår (the proposal) skitbra film enligt mig, värkligen sevärd. Men Annica sötnosen somnade typ direkt men jag va inte vaken så mycke längre hon somnade halv sex jag somnade kvart över sju om jag inte minns helt fel när jag kollade på klockan..Är skithungri så jag får tjata på annica att vakna så vi kan käka något. Men ni får ha det så bra, bloggar igen lite senare
FORTSÄTT KOMMENTERA!
annica med min kisse :D

04:28

Nu kom vi precis in igen, vi hade somnat men då ringer pontus och säger att han ska komma utanför annica och jag vet inte vad.. sen var pontus, lulle, rikard och vincent utanför så vi drog u halvsovandes iallafal sen mötte vi felix och christian. sen berättade felix en skräckhistoria eller jag vet ine vad så pontus och lulle flippade och gömde sig bakom mig som är två meter mindre både på längden och bredden hahahahah. sen drog jag och annica hem och nu har vi precis käkat lite banan och bytt om igen.. och det där med filmmaraton, glöm det jag sa.... hahahahah :D
pyysss på skinkan
annica my looove on ha pic


filmmaraton hemma hós annica!

sitter i annicas rum, var precis uteoch tog en jara! vi skulle dragit och träffat pontus men det blev inte så... men v har kollat på en film som hette 'the glow' den var faktiskt bra, lite skräck typ. Sen blir det the grudge, jag har aldrig på dom så nu är tiden inne! jag är en rikig fegis när det gäller skräck filmer. just nu springer annicas kat runt som en spritt språngandes galning runt här i huset när annica försöker bädda sängen..
btw så blir jag  verkligen jätte glad när jag ser en kommentar! även dom här små kommentarerna  makes me happy !! haha nu damsög annica tangentbordet med en tangentbordsdamsugare, hel festligt haha:D men nu ska annica skriva i sin blogg, hörs senare
loooove u all!
oldie när jag var blond, vill vara blond igeeeen!
piiimosh

helt slut!

ligger i min säng och tar det lugnt, vilket jag har gjort en jag vaknat, blir väl utgång senare efter maten förmodligen!
tror det blir korv och pommes till middag, mums! sitter också inne på bloggtrafik och samlar poäng!
om ni blir medlem på denna länk
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=pimposh
så har ni garanterat 300 poäng och sen är det bara att fortsätta samla poäng, det funkar värkligen!
pussen

godmorgon!

mina inlägg som jag skrev igår försvann!?aja, life goes on... men nu sitter jag iallafall här och bloggar, festen var asnais förutom att någon jävla stalker skriver till victorias mobil t.ex när dom satt på bussen och sjöng skrev han, va fint ni sjunger, jag sitter längst fram i bussen sen när dom kom till högdalen skrev han, vafan ska ni göra i högdalen.  sen när vi va hos ebba skrev han, har ni kul i hökarängen, och får man komma upp eller, hon bor ju högst upp också. jag tyckte det var fett creepy iallafall! men jag drog hem vid halv tolv tiden för jag hade ont i huvudet och inte orkade..  ebba fick ett presentkort på gina 300:- och det du ser på bilderna

greys

nu är man hemma dåra, jag var på gården med alla och det var suuupernais, men såklart blir man mobbad av danne totte och victor  för man e kort :) men victoria my love hjälper mig men blir lika utsatt själv, hahaha looove her!
men nu kollar jag på grey's and anatomy love it!
men nu ska jag ta en dusch
fet blöt puss

fortfarande hos pannic

nu kom victoria wille och melina hit, feting naaaais, victoria sitter och läser mina sms och jag samlar poäng på bloggtrafik, najsnajs, ikväll ska jag nog bara vara henna tror jag, vi hade ju simning i skolanmen det skippade jag.. nu ska jag ta upp en godis, bloggar igen senare!

yeaaaaah!

sitter hemma hos annica och chillar gaaalet! vi sitter med en data var dåra, jag lyckas slarva bort precis alllting -.- nu är min väska borta också... sitter inne på facebook och g33k4r som vanligt dåra, playahead är sååååå igår, hahaha, nej men tänkte börja blogga igen, den här gången på riktigt ... men kommer väl trötna om jag inte har några besökare, men nu ska vi ta en jaraaa
pussen
annica mah darliiiing!<3


hemma från skolan,,

har inte vart i skolan idag, allting fucka upp sig i morse,..
sitter och kollar på tv med kissen i min famn, lyssnar på music@spotify och ska spela crazy taxi
fick sms av ida, att det är krökish på fredag, men endast do som fått smset bjuda, mohahahahah suck on thaaat , hahah yeaaah, men det blir väl chill,  bloggar senare
pussen

RSS 2.0